Betalen

Bij Dwalen door Brabant betaalt u vooraf met factuur. Kiest u ervoor het artikel in Tilburg te komen afhalen, dan kunt u ook contant betalen. Zorg er in dat geval wel voor dat u gepast kunt betalen.

Verzenden

Voorlopig is het alleen nog maar mogelijk om bestellingen binnen Nederland te verzenden. Bestellingen worden binnen 2 à 3 werkdagen verstuurd. Daarnaast heeft ook de vervoerder een of enkele werkdagen nodig om het pakketje bij u af te leveren. Woont u in of nabij het centrum van Tilburg? Dan kunnen we uw artikelen mogelijk sneller bij u afleveren. Neem daarvoor contact met ons op via info@dwalendoorbrabant.nlHet verzenden van de artikelen gebeurt met zorg. Mocht u de bestelling toch beschadigd ontvangen, mail of app ons dan zo snel mogelijk en voeg een foto van de beschadigde zending toe. 

Retourneren

Wilt u het bestelde artikel retour sturen, neem dan contact met ons op via info@dwalendoorbrabant.nl. Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst, en alleen in de originele staat en verpakking. U krijgt dan het orderbedrag exclusief de verzendkosten teruggestort. Ook de kosten voor het retour sturen zijn voor uw rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.